Három korcsoportban összesen 20 páros részvételével zajlott az idei szárszói HEAD Kupa, amit június 16-án és 17-én tartottak a településen. A kétnapos nemzetközi teniszverseny házigazdája ez évben is a Balatonszárszói Tenisz Klub volt.

Abszolút kategóriában – nem kis meglepetésre – a szenior korú Pákozdi Benő-Simon Antal páros veretlenül nyerte a versenyt. Második helyezést ért el Kemény Gábor és Tenta József párosa, a harmadik helyen Szabó László és Tomor László végeztek.

Középkorúak kategóriában a szervezők szerint még erősebb mezőny gyűlt össze, mint a fiataloknál. Az első helyen a sokszoros korosztályos, Erdei Csaba – Márton Kálmán bajnokpáros végzett, a második Bódis Pál és Zérczi Miklós, harmadik Bauer Róbert és Zsigó Sándor párosa lett.

A 2018-as HEAD Kupa szenior kategóriájában a dobogós helyezések a következőképp alakultak: első helyen Fehér Zoltán és Vicha Attila párosa, második helyen az Aladics Sándor – Sencz József páros, harmadik helyen pedig Bánfai József és Deregi János párosa végzett.

KÉPEK