Már lehet jelentkezni a III. Szárszói Halfőző Versenyre, amit június 2-án, szombaton tartanak Balatonszárszó Központi strandján.

Szárszó népszerű szezonnyitó gasztronómiai rendezvényére rendszerint nem csak helyből és a környékről, de az ország távolabbi tájairól és határon túlról is érkeznek résztvevők. A szervezők ez évben is a történelmi Magyarország minden térségéből várják a jelentkezőket, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy egy csodás helyszínen, a Balaton déli partján, jó hangulatú verseny keretében mérjék össze tudásukat az egyik legjellegzetesebb magyar étel elkészítésében.

A halfőző verseny zsűri elnöke Lukács István, háromszoros Oscar-díjas szakács, társadalmi elnöke dr. Obádovics Gyula matematikus, író, Balatonszárszó díszpolgára lesz.

A Balatonszárszó Idegenforgalmáért és Turizmusáért Közalapítvány támogatásával megvalósuló rendezvény fővédnökségét Witzmann Mihály, a térség országgyűlési képviselője vállalta.

A szervezők május 31-ig várják a csapatok jelentkezését az alábbi jelentkezési lapon, amit kitöltve postai úton, vagy emailben is eljuttathatnak a következő címekre:

postai cím   Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzat, 8624 Balatonszárszó, Hősök tere 1.

email   szarszo.bte@gmail.com

varady.tunde.ildiko@gmail.com

Jelentkezési lap – III. Szárszói Halfőző Verseny


III. Szárszói Halfőző Verseny Meghívó