Nyári programok 2017

nyari program2017 1k

Csukás Színház

csukas2017 1k

3D séta Balatonszárszón

pano360 logo

József Attila Emlékház

jozsef attila emlekhaz

Sárkányfesztivál 2016

sarkanyfesztival 2016 1

Látogatás számláló

asztaliteniszAmatőr szintű asztalitenisz mindig is volt Balatonszárszón.


1980-ban Fehér Sándor irányításával szakosztályi szinten kezdődött meg az utánpótlás nevelés és a felnőttszintű versenyzés.
 A férfi csapat a járási, megyei bajnokság után az országos bajnokságban sikeresen szerepelt Az NB.III, NB.II, NB.I/B bajnokság megnyerése után 1992-ben feljutott az NB.I. A csoportba férfi és női csapattal együtt. Ezt a bajnokságot azonban már Földvári színekben játszották, mert a település nem tudta finanszírozni a megnövekedett terheket.


Új korszak kezdődött, hisz a felnőtt csapat/ melyben csak szárszóiak szerepeltek/ ismét a járási bajnokságban indult. A Szárszóra költözött Hűvösvölgyi Péter irányításával szervezett utánpótlás kezdődött, melynek az eredményei már pár év múlva jelentkeztek. Kaposvár után a megye legeredményesebb utánpótlásnevelő szakosztálya lett a Szárszói. 1999-től megszakítás nélkül ott vannak versenyzőink az országos diákolimpiai döntőben.
A felnőtt csapat a járási bajnokság megnyerése után a megyei bajnokságban szerepel és évek óta meghatározó szerepet tölt be. Arany, ezüst és bronzérmes helyezések jelzik eredményes szereplésüket.


Örvendetes, hogy az utóbbi években ugrásszerüen megnőtt a hobbi szintű asztaliteniszezők száma. Sokan ezt a sportágat választják egészségük megörzése érdekében.
A szakosztály aktívan részt vesz a versenyek szervezésében, hisz helyi, megyei régiós bajnokságokat rendez az utánpótlás, felnőtt és veterán korosztály versenyzőinek.

HŰVÖSVÖLGYI PÉTER /szakosztályvezető/

Szálláskereső

szallaslogo3

Gyermek- és családbarát Balatonszárszó

image kiadvany 2016 1k

Balatonszárszó a Facebookon

face

Szárszóért Nonprofit Kft.

kftlogo

face