Tisztelt Lakosság!

A beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. és a kivitelező Colas Út Zrt. közösen küldi ezt a tájékoztatót a „BaIatoni bringakör: Balatonőszöd — Balatonlelle szakasz megvalósítása” projekt kapcsán.

A koronavírus járvány miatt kialakult veszélyhelyzetre tekintettel nyilvános lakossági fórumot nem tartunk, a tájékoztatást ezen elektronikus levélen keresztül osztjuk meg Önökkel.

A vállalkozó feladata kerékpárforgalmi létesítmények megvalósítása a Balatoni Bringakör Balatonőszöd - Balatonlelle közötti szakaszán összesen 2791,6 méter hosszúságban.

A beruházás paraméterei, ellátandó főbb feladatok:

  • Balatonszemes településen kerékpárforgalmi pihenóhely létesítése - Balatonőszöd település 600 m hosszú Szent István utcai szakaszán közös felületen vezetett kerékpárút megvalósítása, új kerékpáros híd építése,

 Balatonszárszó településen a 7. sz. főút menti meglévő gyalogos-kerékpáros híd részleges felújítása,

  • Balatonlelle településen 205 m hosszú önálló, egyirányú kerékpárút építése a Napospart és a Moló sétány közötti szakaszon,
  • Balatonlelle településen 1790 m hosszon a Köztársaság utca meglévő burkolatának szélesítése, kétoldali irányhelyes, nyílt kerékpársáv, valamint parkolók kialakítása,
  • Balatonlelle településen 186 m hosszon a Hortenzia utcával párhuzamosan kétirányú kerékpárút építése.

Az építés tervezett kezdése: 2020. április első fele

Az építés tervezett befejezése: 2020. november 30.

A kivitelezés ideje alatt a felmerüló kérdések esetén a kivitelező az alábbi elérhetőségeken keresztül nyújt tájékoztatást az érdeklódóknek:

Vállalkozó iroda címe: Colas Út Zrt. Nyugat-magyarországi Területi Igazgatóság, 9545 Jánosháza, 068/2 hrsz.

Címzett személy: Németh Balázs építésvezető e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A panaszokat kizárólag írásban van lehetőség benyújtani. További információ: kattints ide